Werkmateriaalverzekering voor ZZP-ers

ZZP-ers die eigen graafmachines, kranen, bulldozers, tractoren of heftrucks gebruiken hebben enorm veel baat bij de werkmateriaalverzekering voor ZZP-ers. Hiermee verzekert u werkmateriaal en machines tegen risico's die met het gebruik samen hangen op uw bedrijfsterrein en daarbuiten, ook veel landbouwwerktuigen kunnen hieronder verzekerd worden. Als u met uw werkmateriaal deelneemt aan het verkeer is het mogelijk dat u schade veroorzaakt. Daarom is het verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten, om die reden zijn er verschillende dekkingsvormen bij een werkmateriaalverzekering. Als u schade heeft aan uw eigen werkmateriaal is het natuurlijk wel zo fijn dat deze vergoed word echter is dit niet standaard bij elke werkmateriaalverzekering inbegrepen.

Voordelen werkmateriaalverzekering voor ZZP-ers

Enkele van de voordelen zijn:

  • Verschil in dekkingsvormen, dus een werkmateriaalverzekering is altijd op maat gesneden.
  • Kabel- en leidingschade vaak meeverzekerd.
Let er wel op dat niet elke werkmateriaalverzekering hetzelfde is vanwege de verschillende dekkingsvormen, vraag dit altijd na bij uw tussenpersoon of verzekeringskantoor.

Wat is gedekt bij de werkmateriaalverzekering voor ZZP-ers?

Aangezien deze verzekering meerdere dekkingsvormen heeft en bij verschillende verzekeraars aangeboden wordt adviseren wij na te vragen bij uw tussenpersoon of verzekeringskantoor wat specifiek wel en niet gedekt is bij de werkmateriaalverzekering die zij aanbieden.

Aanbevelingen

  • letsbuidit