Computer Simple Risk verzekering voor ZZP-ers

In het bedrijfsleven zijn computers onmisbaar geworden, als er wat ernstigs mee gebeurt kan het complete bedrijven lam leggen. De Computer Simple Risk Verzekering is essentieel voor de ZZP-ers die zonder computer niet kunnen functioneren. Veel ZZP-ers hebben de (klanten) administratie opgeslagen op de computer en beschikken niet altijd over een recente backup van de administratie of werkzaamheden. Dit kan erg vervelende gevolgen hebben wanneer een virus of hacker toeslaat maar ook simpele voorvallen zoals een kopje koffie omstoten kan rampzalig uitpakken.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, neemt u dit risico of dekt u het af met een Computer Simple Risk verzekering? Over het algemeen zijn de premies niet hoog, zeker als u het afzet tegen het risico wat u loopt.

Voordelen Computer Simple Risk verzekering voor ZZP-ers


Enkele voordelen die wij zijn tegen gekomen:

  • Keuze in verzekerde pakketten en/of aanvullende dekkingen
  • Uitgebreide dekking
  • Apparatuur hoeft vaak niet gespecificeerd te worden
Let er wel op dat niet elke Computer Simple Risk verzekering hetzelfde is vanwege de verschillende pakketten en aanvullingen, vraag dit altijd na bij uw tussenpersoon of verzekeringskantoor.

Wat is gedekt bij de Computer Simple Risk verzekering voor ZZP-ers?


  • Schade aan hardware door plotselinge beschadiging, oorzaak is niet relevant tenzij het uitdrukkelijk is uitgesloten (meestal diefstal)
  • De eerste 3 jaar is de computer verzekerd op basis van nieuwwaarde

De Computer Simple Risk verzekering is zeer flexibel en kent meerdere varianten, voor precieze details over dekking, premie of voorwaarden adviseren wij u contact op te nemen met uw eigen verzekeringsadviseur.

Aanbevelingen

  • letsbuidit