Elektronica- en apparatuurverzekering voor ZZP-ers

Voor veel ZZP-ers kan deze verzekering van toepassing zijn want wie werkt tegenwoordig niet met elektronische apparatuur? Vandaar een globale uitleg over de elektronica- en apparatuurverzekering.

Zoals gezegd heeft bijna elke ZZP-er met elektronische apparatuur te maken. De bedrijfsvoering en continuïteit van uw onderneming kan in gevaar zijn als er schade of storing ontstaat die niet snel verholpen kan worden. Weet u hoeveel inkomsten u misloopt als de pin apparatuur in uw winkel niet werkt? Of wilt u zich liever niet laten verrassen door zoiets? Voor dit soort situaties bestaat dus de elektronica- en apparatuurverzekering voor ZZP-ers!

Voordelen elektronica- en apparatuurverzekering voor ZZP-ers

Enkele van de voordelen zijn:

  • Al uw apparatuur in 1 keer verzekerd, geen aanvullende of losse verzekeringen meer nodig.
  • Specificatie is niet nodig, u kiest zelf een waardecategorie waarbinnen al uw apparatuur is verzekerd, ook nieuwe apparatuur.
  • Gevolgschade zoals dataschade of bedrijfschade valt vaak optioneel mee te verzekeren.
Let er wel op dat niet elke electronica- en apparatuurverzekering dezelfde voordelen en dekking kent, vraag dit altijd na bij uw tussenpersoon of verzekeringskantoor.

Dekkingen bij de elektronica- en apparatuurverzekering voor ZZP-ers

  • De elektronica- en apparatuurverzekering dekt schade aan elektronische apparaten zonder dat u met sluitende bewijsvoering van een monteur uw schade moet aantonen.
  • Schade ontstaan door toedoen van uw personeel is ook gedekt.

Wij hebben de meest voorkomende dekkingen van de elektronica- en apparatuurverzekering weergegeven, voor de precieze voorwaarden raden wij aan om contact op te nemen met uw tussenpersoon of verzekeringskantoor.

Aanbevelingen

  • letsbuidit